Jaga lugu:

PROFi atrade võrdlustestis oli LEMKENI ader parim?  ?  ?  ?  ? 

PROFI korraldas kaheksahõlmaliste poolrippatrade võrdlustesti. Võrdluses oli viis masinat erinvatelt firmadelt nagu Kverneland PG 100 Variomat, LEMKEN Diamant 11 VT L 100, Pöttinger Servo 6,50 plus nova, Rabe Kormoran PF VHA 180, Vogel & Noot c plus Hektor 1000 STHD Vario.

Testitulemused näitasid, et kõik viis kaheksahõlmalist poolripp-pöördatra teevad tööd, millega võib rahule jääda kuid nendega töötamise kohta seda alati öelda ei saa.

Parimaks osutus LEMKEN Diamant 11 VT L 100, mis esines testis kõigi kriteeriumite järgi väga hästi. Künnilaiust saab väga laialt seada ning esimese saha töölaiuse sobitumine sellega toimub automaatselt. Künnilaiuse vahemik oli testi suurim -2,16 kuni 4,40 m. Plusspunkte sai Diamant ka veel saha kinnituse, kivikaitse, nurgalõikurite, pakkerullihaaratsi ja Durma-Maxx-ribahõlmade tööriistavaba vahetuse eest.

Jaga lugu:
Seotud lood
PÕLLUMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad põllumajanduse uudised igal nädalal enda postkasti.

Pollumajandus.ee toetajad:

Enimloetud
Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789meelika@pollumajandus.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee