Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 8. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigikogu liikmed moodustasid täna põllumeeste toetusrühma

Eesti põllumeeste toetusrühma esimees on Siret Kotka ja aseesimees Tarmo Tamm.

Toetusrühma kuuluvad Jaanus Karilaid, Heimar Lenk, Jaak Madison, Jaanus Marrandi, Andres Metsoja, Aadu Must, Meelis Mälberg, Ivari Padar, Raivo Põldaru, Henn Põlluaas, Martin Repinski, Mailis Reps, Erki Savisaar, Arno Sild, Märt Sults, Priit Toobal ja Einar Vallbaum.

Lisaks moodustasid Riigikogu liikmed veel Eesti filmi toetusrühma “Meie oma Oscar,”  noorte toetusrühma, Pärnumaa toetusrühma ning vabadussõjalaste rehabiliteerimise toetusrühma.

 

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960