Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 13. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toorpiima esmaostjatel tuleb hakata esitama igakuiseid andmeid

Alates mai kuust tuleb lehmatoorpiima esmaostjatel hakata PRIA-le andma aru - iga kuu 15. kuupäevaks eelnenud kalendrikuu kohta.

• esmaostjale tarnitud lehmatoorpiima üldkogus täiskilogrammides;

• esmaostjale tarnitud lehmatoorpiima kaalutud keskmine tegelik rasvasisaldus protsentides, ümardatult teise komakohani.

Esimene teavitus tuleb saata aprillikuu kohta  hiljemalt 15. maiks. Vormikohaseid andmeid saab esitada nii elektrooniliselt e-PRIA portaali vahendusel (valides teenuse piimakvoot ja turuinfo esitamine ning alamteenuse turuinfo esitamine  - lehmatoorpiim) kui ka  digitaalselt allkirjastatuna e-postiga aadressil [email protected]. Turuinfot kogutakse Euroopa Komisjonile esitamiseks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960