Suur fotogalerii: Baltic Agro juubelihõnguline väljanäitus

Baltic Agro Väljanäitus toimus 10. ja 11. juunil Kehtna Mõis OÜ valdustes. 20. juubeliaastale pühendatud programmis leidus uut ja huvitavat nii looma- kui taimekasvatajatele.

Kehtna Mõis OÜ juhi Märt Riisenbergi sõnul sujus tänu kõikidele koostööpartneritele kogu korraldus kenasti. “Sellised põllu- ja loomapäevad on kasvatajatele olulised. Teiste  kogemusest on ju alati lihtsam õppida. Katsepõldudel oli tänavu maas suur valik erinevaid sorte, mis nüüd ka meile endile annavad mõtlemisainet, millist sorti tulevikus võiks eelistada. Ja tehtud väetamised ning taimekaitsetööd annavad hea info uutest toodetest,” ütles Riisenberg. “Muidugi tõi see üritus tähelepanu ka meie firmale. Lisaks teraviljakasvatusele ja piimakarjakasvatusele, tegeleme ju ka munaäriga ja meil on oma lihatööstus, mille toodangut kõik osalejad maitsta ning kaasagi osta said.”

Põllutuuril sai vaadata kuidas kasvab taliraps, talinisu, uba, hernes, oder ja suvinisu. Räägiti tehtud töödest põldkatsetel ja tutvustati uusi taimekaitsetooteid.
Oma toodetest olid rääkimas Baltic Agro koostööpartnerid Bayer, BASF ja Adama. Lisaks rääkis väetistest Uralchem’i esindaja.

Loomakasvatajad said samal ajal vaadata Kehtna Mõisa farme ning infot erinevate söötade ja kasvatusviiside kohta. Seminariosas võttis sõna  ettevõtte loomakasvatusjuht Argo Bogdanov ning sööda ja lisandite firma Lallemand esindaja Aurelien Piron.

Põllumehed said väljanäituseplatsil tutvuda ka erineva tehnikaga. Välja oli toodud näiteks uus John Deere'i kombainide lipulaev - S-seeria rootorkombain.

Vaata fotogaleriid:

 

Galerii

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused