Uus Eesti piimatoodangu rekord

Torma Põllumajandusosaühingu lehm Taali (nr EE 9154186) neljanda laktatsiooni toodang oli 19 370 kg, mis on Eesti lehmade seas läbi aegade suurim laktatsiooni piimatoodang (lehma toodang arvestatuna poegimisest kuni 305. päevani).

Taali isa on Bertil ja emaisa Apollo-ET. Üle 19 000 kg on saavutanud kolm lehma, kellest kaks kuuluvad Torma POÜ-le.
Eesti Põllumajandusloomade Jõudluskontrolli AS-i koostatud tabelis “Rekordlehmad läbi aegade”  on kümne esimese lehma hulgas neli Torma Põllumajandusosaühingu lehma, neli Tartu Agro AS-i lehma ja kaks lehma Kõljala Põllumajanduslikust OÜ-st.

Vaata kogu tabelit SIIT.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised