Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 19. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Oilseeds Jatiina uus esindus avatud

Eile, 18. juunil, avas Tartumaal Tõrvandis uksed Oilseeds Jatiina uus traktoriesindus. Samuti tähistati Oilseeds Grupi 10. juubelit.

„Maja ehitust alustati 2014. aasta sügisel ja investeeringute kogumahuks kujunes kaks miljonit eurot,“ avaldas Oilseeds Jatiina tegevjuht Imre Vilt. „Uues kolmekorruselises esindushoones on valgusküllane müügisalong, avarad hooldus- ja remondiruumid, suur varuosade ladu, kaasaegsed töö- ja olmeruumid – ehk siis kõik vajalik ühe müügi- ja teenindusettevõtte edukaks toimimiseks. Loodan, et tänu mõnusale töökeskkonnale tõuseb töötajate rahulolu ja tänu sellele ka meie poolt pakutavate teenuste kvaliteet veelgi,“ sõnas Vilt.

Oilseeds grupi asutaja ja juht Veikko Vahar tegi oma tervituskõnes sügava kummarduse kõigile kohaletulnuile. „Ilma heade partnerite ja klientideta oleks olnud keeruline jõuda siia punkti kus me tänasel päeval oleme,“ tõdes Vahar. „Kuid ilma teieta, mu head kolleegid, poleks see olnud üldse võimalik,“ lõpetas ta oma tänukõne.

Vaata fotosid meeleolukast peost:

Vaata, kuidas uus esindus valmis SIIT.

Põllumajanduskontserni Oilseeds kuuluvad kaheksa täielikult kodumaisel kapitalil põhinevat ettevõtet: teravilja ja rapsi kaubandusega ning põllumajanduslike sisendite müügiga tegelev AS Oilseeds Trade, Saksa kvaliteettehnika müüja ja põllutöömasinate hooldaja OÜ Jatiina, teravilja ja õlikultuuride kasvatamisega tegelev Oilseeds Agro OÜ,  kuivateid ja elevaatoreid haldav Agraar Invest OÜ, Lätis tegutsev SIA Oilseeds Trade ja Leedus tegutsev Oilseeds Trade UAB.

Oilseeds grupi kohta saab lähemalt lugeda SIIT

 

 

 

Oilseeds Jatiina uus traktoriesindus on avatud.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960