Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 23. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas põllumees saab masinapargi säästlikuks?

27. augustil korraldab Äripäeva logistikauudised konverentsi, kus räägitakse, kuidas muuta ettevõtte masinapark säästlikuks.

Konverentsil vaadatakse võimalusi, milline masinapark kujuneb omanikule kõige säästlikumaks. Sarnaselt eelmisele aastasele saab kuulda konverentsil erinevaid säästlike masinapargi kogemuslugusid gaasi- ja elektriautodest. Konverentsil arutatakse, millist kütuseaktsiisi peaks riik soosima ja millist vältima ning antakse valem kuidas päästa ettevõtte kütuseaktsiisi tõusust. Eraldi on luubi all, mida teha seisva ja iganeva masinapargiga, kuidas panna seisvad masinad raha teenima ja millal üldse on mõistlik vahetada masinaparki.

Konverents Säästlik Autopark 201527.augustil Botaanikaaias, aadressil Kloostrimetsa tee 52, Tallinn

Ajakava08:45 Registreerumine ja hommikukohv

09:10 Konverentsi avasõnad, päeva moderaator Arno Sillat

SUUR PILT09:15 Millise säästliku masinaga sõidab eestlane? AMTEL tegevjuht Sulev Narusk09:45 Piirid ja lahendused ettevõttega seotud sõidu ning isikliku sõidu vahel? ATTELA advokaadibüroo partner ja vandeadvokaat Marko Saag10:15 Millist kütuseaktsiisi peaks riik soosima ja mida vältima?• Rahandusministeeriumi tolli- ja aktsiisipoliitika osakonnajuhataja Marek Uusküla• AMTEL tegevjuht Sulev Narusk• Õliühingu tegevdirektor Toomas Saks • ELEA juhatuse esimees Janek Saareoks

11:00 Kohvipaus

SÄÄSTLIKUD LAHENDUSED11:30 Kuidas päästa ettevõtte kütuseaktsiisi tõusust? DPD Eesti tegevjuht Tarmo Tael12:00 CNG tanklate arenguplaan aastani 2020. Eesti Gaas juhatuse liige Raul Kotov12:30 Kogemuslugu: Millal valida ettevõttele CNG autopark? Reval Autogrupp omanik Kait Vaatmann

13:00 Lõuna

14:00 Kogemuslugu: Millal valida ettevõttele elektriautopark? Elektritakso omanik Ermo Kontson14:30 Kogemuslugu: Kuidas vähendada riigiameti autopargi kütusekulu 20%? Maanteeameti haldusjuht Rein Einer

15:00 Kohvipaus15:30 Kuidas panna ettevõtte seisvad masinad raha teenima? Autolevi tegevjuht Tauri Kärson16:00 Millal vahetada autoparki?• Elion ja EMT haldusosakonna transpordivaldkonna juht Andres Randveer• Starman müügi- ja teenindusdirektor Hanno Hussar• ELKE Auto tegevjuht Valdik Uski• Toru Abi juhataja asetäitja Markko Griffel

                                                                                                                                              MIDA TEHA SEISVATE JA VANANEVATE MASINATEGA?

16:45 Konverentsi kokkuvõte

17:00 Soovi korral botaanikaaia külastus

Konverentsi soodushind on kuni 31. juulini 199 eurot (km-ga 238,8 eurot). Tavahind 299 eurot (km-ga 358,8 eurot). Kahe või enama isiku korraga registreerimisel ühest ettevõttest kehtib hindadele 5% soodustus.

Registreeru ennast konverentsile SIIT.

Lisainfo konverentsi kohta Martin Kivimäe, [email protected], 56667056.

 

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960