Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 23. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kes juba osalevad Säästliku masinapargi konverentsil

27. augustil toimuvale Äripäeva Säästliku masinapargi konverentsile kehtib juuli lõpuni soodushind. Vaata, kes on ennast juba kirja pannud.

Konverentsil räägitakse, kuidas masinaparki omav ettevõtte saaks kulusid kokku hohida. Soodushind kehtib veel 8 päeva.

Konverentsile registreerimine veebis SIIN või helistades Martin Kivimäe 56667056, [email protected].

Säästliku masinapargi konverentsi programm asub SIIN

Konverentsi soodushind on kuni 31. juulini 199 eurot (km-ga 238,8 eurot). Hiljem on hinnaks 299 eurot (km-ga 358,8 eurot). Kahe või enama isiku korraga registreerimisel ühest ettevõttest kehtib hindadele 5% soodustus.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960