Autor: Tanel Raig • 25. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti kalandus saab Euroopa Liidust investeeringuid

Euroopa Komisjoni värske investeerimispakett toob Eesti merendus-, kalandus- ja põllumajandussektorisse 2020. aastani 129,6 miljonit eurot, millest 101 miljonit tuleb Euroopa Liidu vahenditest.

Postimees vahendab Euroopa Komisjoni teadet, et Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi vahenditest rahastatav rakenduskava toetab ressursitõhusat, innovatiivset, konkurentsivõimelist ja teadmistepõhist kalandust ja vesiviljelust. Investeeringute põhirõhk on arukal ja keskkonnahoidlikul kalandusel ja vesiviljelusel, mis toetab ettevõtete majanduslikku vastupidavust ning sektori kasvuvõimalusi. Eelkõige soodustatakse kavaga jätkusuutlikku, innovatiivset ja kasumlikku majandustegevust. Kalandustöötajate ametialase tegevuse lisandväärtuse suurendamise ja mitmekesistamise kaudu toetab rakenduskava ka kalurikogukonna jätkusuutlikku arengut.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960