Eesti kalandus saab Euroopa Liidust investeeringuid

Euroopa Komisjoni värske investeerimispakett toob Eesti merendus-, kalandus- ja põllumajandussektorisse 2020. aastani 129,6 miljonit eurot, millest 101 miljonit tuleb Euroopa Liidu vahenditest.

Postimees vahendab Euroopa Komisjoni teadet, et Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi vahenditest rahastatav rakenduskava toetab ressursitõhusat, innovatiivset, konkurentsivõimelist ja teadmistepõhist kalandust ja vesiviljelust. Investeeringute põhirõhk on arukal ja keskkonnahoidlikul kalandusel ja vesiviljelusel, mis toetab ettevõtete majanduslikku vastupidavust ning sektori kasvuvõimalusi. Eelkõige soodustatakse kavaga jätkusuutlikku, innovatiivset ja kasumlikku majandustegevust. Kalandustöötajate ametialase tegevuse lisandväärtuse suurendamise ja mitmekesistamise kaudu toetab rakenduskava ka kalurikogukonna jätkusuutlikku arengut.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised