Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 11. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

INTRAC: Massey Ferguson tugevdab positsiooni Eestis ja Lätis

AGCO kaubamärk Massey Ferguson on Balti riikides suurendamas oma tootevalikut ja tugevdamas müüki, klienditeenindust ja tugivõrgustikku.

Alates 1. jaanuarist 2016 tegeleb Massey Fergusoni  kõikide põllumajandusmasinate ja –toodete müügi ja tugiteenustega Eestis INTRAC Eesti AS ja Lätis INTRAC Latvija SIA. Koostööleping hõlmab Massey Fergusoni traktoreid, metsatehnikat, heina- ja silotegemise vahendeid.

Koostööleping sõlmiti eile, 10.novembril, Saksamaal Agritechnica näitusel, mis on Euroopa suurim põllumajandusmasinate ja –seadmete mess.

Lepingu allkirjastasid Christoph Gröblinghoff – asepresident, Euroopa piirkonna juht, Carl Leijonhielm - INTRAC Group AB president, Richard Markwell - asepresident, tegevdirektor Euroopas Aafrika Lähis-Idas, Fredrik Brandhorst - INTRAC Group AB turundusdirektor.

Massey Fergusoni Euroopa/Aafrika/Lähis-Ida regiooni asepresident ja tegevdirektor Richard Markwell ütles näitusel, et Balti riigid on Massey Fergusoni jaoks olulise tähtsusega piirkond. „Meil on hea meel teatada, et oleme määranud pikaajalise ja suurte kogemustega ettevõtte INTRAC oma täieõiguslikuks turustuspartneriks. Meie turustuskohad, mille põhirõhuks on Massey Fergusoni tooted koos meie laiema tootevalikuga, annavad meie kaubamärgile ja  klienditeenindusele piirkonnas uut hoogu.“

„Massey Fergusoni ettevõte on pühendunud eesmärgile pakkuda klientidele parimat masina omamise kogemust – alates esmaotsusest osta MF seade kuni toote eluea lõpuni,“  lausus Markwell. „Uued turustuspiirkonnad on osa meie võtmestrateegiast tugevdada klienditeenindust veelgi enam ning tagada Massey Fergusoni  tööalase- ja tehnilise toe kättesaadavus kõigis meie edasimüügikohtades. Suurenenud tootevalik Balti riikides annab nende piirkondade põllumeestele ja teistele ettevõtjatele märkimisväärselt suurema võimaluse leida sobiv masin MF tooteportfellist.“

INTRAC on juhtiv rasketehnikat pakkuv ettevõte Balti regioonis

Enam kui 20. aastase kogemuse ja rahvusvaheliselt tuntud tootjate ainuedasimüüjana teenindab ettevõte Balti riikides umbes 3000 masinast koosnevat masinaparki. 2015.aasta eeldatav müük Balti riikides on 45 miljonit eurot. Ettevõttel on piirkonnas 12 müügi- ja teeninduspunkti. Eestis asub INTRACi peakontor Tallinnas, harukontorid katavad kogu Eestit ja paiknevad Pärnus, Tartus, Jõhvis ning Saaremaal.

Kõik esindused on varustatud teenindushalli, varuosade lao ja teenindusbussidega, mida opereerib koolitatud personal, et pakkuda parimat teenindustaset klientidele.Lätis on INTRAC peakontor Riias ning harukontorid Salduses, Valmieras ja Rezeknes.

„Meil on väga hea meel, et oleme saavutanud kokkuleppe esindamaks Massey Fergusoni Eestis ja Lätis – see annab meile võimaluse teenindada põllumajanduskliente veelgi paremini,“ märgib INTRAC Grupi president Carl Leijonhielm. „Meie partnerlus Massey Fergusoniga on ideaalne koostöö kvaliteetse tootja ja meie hästi arenenud Balti teenustevõrgu vahel, kombinatsioon, mida meie hinnangul saadab turul suur edu.“

Richard Markwell lisab, et liikudes Massey Fergusoni ettevõttega Eestis ja Lätis uuele arengutasemele, loodavad nad pakkuda Balti riikide põllumeestele suuremat tootevalikut ja jätkata nende toetamist mehhaniseerimislahenduste ja müügijärgsete teenuste laiema valiku kaudu.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960