Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 4. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltic Agro avas Tartus uue esinduse

3. detsembril avas Baltic Agro uue ja avara esinduse Tartus, kus on suur põllumajandustehnika saal ning kodu- ja aiatoodete ladu. 

Uude 3000 ruutmeetril paiknevasse esindusse mahuvad avar müügisaal, ladu ning traktorite remondi- ja hooldehall. “Vajasime avaramat esindust, kuhu saame võimsad John Deere traktorid ja kombainid ning mahuka aiatoodete lao mahutada,” sõnas Baltic Agro Machinery tegevjuht Eiko Nõgols.

Salongis saab tutvuda 320-hobujõulise John Deere traktoriga 8R, äsja Hannoveri põllumajandusmessil esitletud hekseldiga John Deere X8, mugava murutraktoriga X590 ja paljude teiste masinatega.

“Meil on hea meel, et Lõuna-Eesti põllumehed saavad nii seemned, loomasööda kui ka vajalikud masinad kõik ühest majast. Aiatoodete kliendid saavad uuest esindusest soetada muruseemneid, aiaväetiseid, lilleväetiseid, taimekaitsevahendeid, dekoratiivkivimeid, puukoorekatet, külmakatteid ja paljusid teisi aiatooteid,” selgitas Baltic Agro tegevdirektor Ants Puusta.

Tartu esinduses töötab 16 töötajat, esindus asub aadressil Tehnika 5.

Baltic Agro Machinery on alates 1. detsembrist 2015 John Deere põllumajandustehnika ning golfi- ja aiatehnika ainuesindaja Eestis.

Foto: Baltic Agro AS
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960