Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 5. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mändla: Ehk on see lihtsalt arusaamatus

Eile varahommikul sai osaühing Paistevälja üks juhtidest Mihkel Mändla täieliku šoki, kui koduuksest väljudes avastas, et keegi on öösel tema trepile toonud seapea, millel on pussnuga keset laupa löödud, kirjutab Järva Teataja.

Peamiselt piimakarjakasvatuse ja maaharimisega tegeleva OÜ Paistevälja taimekasvatuse juht Mihkel Mändla on kimbatuses ega oska esiti sellise tembu kohta midagi arvata. "Tegelen küll ettevõtlusega ja kadedaid inimesi on alati, aga isiklikult ei suuda ma küll midagi välja mõelda, mis kellegi sellise teoni viia võis," lausub ta.

Varem pole Mändla kordagi oma elus niisuguste asjadega kokku puutunud. "Pole keegi veel ähvardanud mind ära tappa, kõhe, hirmus ja imelik on olla," ütleb ta ja lisab, et ei ole ta kriminaalsete asjadega tegelenud, arved on makstud, kohtukaasuseid pole, isiklikke tülisid pole olnud.

Loe pikemalt Järva Teatajast.

 

Autor: põllumajandus. ee

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960