Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 12. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KIK avab keskkonnaprogrammi 2016. aasta esimese taotlusvooru

KIK avab täna keskkonnaprogrammi selle aasta esimese taotlusvooru, kuhu saab projekte esitada alates 12. jaanuarist. Taotlusi võetakse vastu kuni 17. veebruarini ning taotlemine käib traditsiooniliselt läbi elektroonilise infosüsteemi KIKAS.

KIKi keskkonnaprogrammis toetatakse projekte kümnes valdkonnas: kalanduses, veemajanduses, jäätmekäitluses, looduskaitses, metsanduses, keskkonnakorralduses, merekeskkonnas, maapõues, atmosfääriõhu kaitses ja keskkonnateadlikkuses. Projekte rahastatakse Eesti riigieelarvesse laekuvatest keskkonnatasudest.. Küsimuste korral on abiks ka KIKi keskkonnaprogrammi spetsialistid ning maakondlikud esindajad, kelle kontaktid leiab SIIT.

Avatud taotlusvoorus on võrreldes varasemaga täpsustatud toetatavaid tegevusi ning uuendatud ka finantseerimise korda. Ülevaate uuendustest ning taotlejaid toetavad abimaterjalid leiab KIKi kodulehelt

Eelmisel, 2015. aastal rahastas KIK keskkonnaprogrammi kahes taotlusvoorus kokku 944 projekti 45,8 miljoni euroga.

Autor: põllumajandus. ee

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751