Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 14. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Oilseeds Trade talveseminar Paides

Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Eile pidas Oilseeds Trade AS oma traditsioonilist talveseminari Paides.

Uut infot taimekaitsevahendite kohta jagasid Evelin Vahter Berner Eesti OÜst ja Virge Vasar Bayer Eesti OÜst. Ristõieliste nuutrist ja uutest nuutrikindlatest sortidest rääkis Rapooli esindaja Dr. Alexander Döring. AMAZONE, KRONE ja DEUTZ-FAHRi uudised tõid kuulajateni Jaanus Põldmaa ja Einar Mikson Jatiina OÜst.

Peale lõunat räägiti taimekasvatuse teemadel. Eesti Taimekasvatuse Instituudi teadurid rääkisid veidi teooriat aga tutvustasid ka ETKIs tehtud katseid. Nii rääkis Lea Narits kaunviljadest, uutest sortidest ja Jõgeval tehtud katsetulemustest ning Valli Loide põllukultuuride magneesiumivajadusest, tehes kokkuvõtte pikaajalisest uurimusest sel teemal.Oma praktikast tõi näiteid Savikoti Agro agronoom Tuuli Vaarak. Ilja Semjonov Oliseeds Tradest andis väetiseturust ülevaate. Päeva lõpetas viljaturuekspert Indrek Aigro.Vaata fotosid eilsest seminaripäevast.

Oilseedsi talveseminar Paides.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960