Fotod: Oilseeds Trade talveseminar Paides

Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Eile pidas Oilseeds Trade AS oma traditsioonilist talveseminari Paides.

Uut infot taimekaitsevahendite kohta jagasid Evelin Vahter Berner Eesti OÜst ja Virge Vasar Bayer Eesti OÜst. Ristõieliste nuutrist ja uutest nuutrikindlatest sortidest rääkis Rapooli esindaja Dr. Alexander Döring. AMAZONE, KRONE ja DEUTZ-FAHRi uudised tõid kuulajateni Jaanus Põldmaa ja Einar Mikson Jatiina OÜst.

Peale lõunat räägiti taimekasvatuse teemadel. Eesti Taimekasvatuse Instituudi teadurid rääkisid veidi teooriat aga tutvustasid ka ETKIs tehtud katseid. Nii rääkis Lea Narits kaunviljadest, uutest sortidest ja Jõgeval tehtud katsetulemustest ning Valli Loide põllukultuuride magneesiumivajadusest, tehes kokkuvõtte pikaajalisest uurimusest sel teemal.Oma praktikast tõi näiteid Savikoti Agro agronoom Tuuli Vaarak. Ilja Semjonov Oliseeds Tradest andis väetiseturust ülevaate. Päeva lõpetas viljaturuekspert Indrek Aigro.Vaata fotosid eilsest seminaripäevast.

Oilseedsi talveseminar Paides.  Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Jaga lugu:
Seotud lood

Põllumajandus.ee suurtoetajad:

PÕLLUMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad põllumajanduse uudised igal nädalal enda postkasti.

Põllumajandus.ee toetajad:

Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150