Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 10. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pollumajandus.ee veebileht uuenes

Pollumajandus.ee veebileht uuenes
Foto: Äripäev AS
10. märtsist on muutunud Pollumajandus.ee veebi logo, kujundus, struktuur ja platvorm. Nüüd on võimalik lugeda kõiki uudiseid mugavalt ka mobiilist või tahvelarvutist.

MIDA TEGIME?

• Rubriigist UUDISED leiad kõige mugavamalt ajalises järjekorras uudised;• Kergemini on leitavad galeriid ja videouudised;• Erineva taustavärviga oleme välja toonud sisuturunduse lood;• Oleme ümberstruktureerinud uudiste valdkonnad;• Täiendasime kasulike linkide loetelu;• PDF-formaadis on võimalik alla laadida igakuine Äripäeva põllumajanduse erileht;• Käima läks ka rubriik ETTEVÕTTE TUTVUSTUSED, kust leiab ettevõtete kontaktid, kellega koostööd teha ning teenuseid osta. See rubriik täieneb pidevalt.Muidugi saab uue kujunduse ka pollumajandus.ee iganädalane e-uudiskiri. Seda näete juba homme, juhul kui olete meie uudiskirja saajaks liitunud. Kes veel pole, saab seda teha SIIN

KIRJUTA MEILE!

Ootame Sinu tagasisidet uue veebilehe sisu, kujunduse ja kasutusmugavuse kohta. Ka kõik vihjed huvitavatele teemadele on oodatud.Tere tulemast pollumajandus.ee värskele veebilehele!

 Meelika Sander-Sõrmuspõllumajandus.ee juhtÄripäev AStel.: +372 555 33 789e-post: [email protected] meie iganädalase tasuta uudiskirjaga SIIN

Hakka meie sõbraks Facebookis

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960