29. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linas Agro ostis läti väetisefirma

Linas Agro ostis läti väetisefirma
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Leedu põllumajandusfirma Linas Agro Group teatas, et ostab Läti väetiseäriga tegeleva SIA Latferti ja laondusega tegeleva SIA Paleo.

SIA Paleo põhiline tegevus seisneb väetiste varundamises. Ettevõttel on Lätis neli erinevat haru. SIA Latfert on aga väetiste ostu ja müügiga tegelev ettevõte. 2015. aastal oli firma käive 14 miljonit eurot.

Mõlemad ettevõtted müüsid 2015. aastal 62 000 tonni väetisi.„Meil on ärid Lätis juba 2003. aastast alates. Viimase viie aasta jooksul oleme Lätis agressiivsemalt laienenud,“ teatas ettevõte.

Autor: Mait Kraun, kaasautor

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960