FOTOD: Tänavune Türi lillelaat üllatas suure taimevalikuga

Tänavune Türi lillelaat üllatas suure taimevalikug
Tänavune Türi lillelaat üllatas suure taimevalikuga

Möödunud nädalavahetusel toimus Türil traditsiooniline lillelaat. Järjekorras 39da laada peakorraldajaks oli Türi Aianduse ja Mesinduse Selts.

Laat üllatas suure taimevalikuga. Ostjaid ja kauplejaid oli nii Eestist, Soomest, Lätist, Leedust aga ka Rootsist ja Norrast. Nii, et aastatega on kevadine suursündmus muutunud järjest rahvusvahelisemaks. Kauplejaid oli kohal pea 800.

Eelkõige oldi laadale tuldud ostma taimi. Nii ilupuude kui viljapuude valik oli suur. Pakuti palju püsikuid.Erinevad kapsataimed oli laadalt võimalik saada 20 eurosendiga. Maasikataimed sai soetada 60-70 eurosendiga. Tomatitaim oli tänavu soodsam kui mullu, nüüd sai taime 1 euro eest, eelmisel aastal 1.20 eest. Paprika ja tšillipipra taim oli müügil 1,5 euroga. Tulbisibul maksis 1, peenem sort aga juba 2 eurot. Samuti sai 1 euro eest lilleamplisse petuuniataime.

 

Galerii

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised