Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 26. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltic Agro kutsub põlluseminaridele

Baltic Agro kutsub põlluseminaridele
Autor: Meelika Sander-Sõrmus
Sel kevadhooajal toimuvad Baltic Agro põlluseminarid Saare-, Jõgeva-, Viru-, Valga- ja Tartumaal.

Täna, 26. mail, on esimene põlluseminar Saaremaal. Vaadatakse talirapsi, talinisu, talitritikale, herne, põldoa ja suvirapsi põlde...

Edasi toimuvad järgmised põllupäevad:31. mai - Jõgevamaal

Jõgevamaa põldudel tulevad arutlusele herne, talinisu ’Olivin’ ja odra ’Iron’ taimekaitse ja väetamine. Ringsõidul külastatakse ettevõtteid Reinu Põld ja Torma POÜ. Osaleb Tradecorp esindaja. Kogunemine 9.45 Laiuse ordulinnuse parklas.Osalusest teatamine hiljemalt 28.05.Lisainfo: Martin Maante, [email protected], tel. +372 5690 0676.2. juuni - Lääne-Virumaal Muuga PM põldudel

Ringsõidul tutvume talirapsi, tali- ja suvinisu, põldoa, lutserni ja maisi põldudega.Kogunemine 9.30 Muuga mõisa juures.Osalusest teatamine hiljemalt 30.05.Lisainfo: Andres Põder, [email protected], tel. +372 514 4804 võiToomas Käbin, [email protected], tel. +372 513 6682.7. juuni - Lõuna-Eestis Laatre Piim põldudel

Teemadeks suvinisu jt. Osalevad külalised Leedust ja Lätist.Lisainfo: Sulev Sildna.9. juuni - Tartumaal Männiku Piim põldudel.

Osaleb Tradecorp Leedu esindaja.Lisainfo: Ago Samarüütel ja Toomas Võso.Vaata lisainfot sündmuste kohta SIIT

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751