Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 27. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Agritehnika OÜ ja Rodnas OÜ kutsuvad heina- ja silotehnika demopäevale

Eesti Agritehnika kutsub heina- ja silotehnika demopäevale
Foto: Eesti Agritehnika OÜ
Eesti Agritehnika ja Rodnas kutsuvad Kaupo Kauri Lepiku Farmi põldudele heina- ja silotehnika demopäevale.

Demopäev toimub 04.06.2016 kell 11:00-14:00 Lepiku farmis, Raplamaal, Rapla-Kehtna mnt ääres.

Esitlusele tulevad:

Traktorid:• Lindner Lintrac 90 (esilaadur, esiripp, pöörav tagasild, 40km/h astmevaba käigukast)• Lindner Geotrac 134ep (esilaadur, esi jõuvõtuvõll, esiripp, 50km/h käigukast)• New Holland erinevad mudelidNiidukid:• SIP Silevercut Disc 300 F esiniiduk• SIP Silvercut Disc 340 S taganiiduk• SIP Star 850/26 T keskvaaluti• SIP Spider 815/8 kaaruti• Göweil G1- F125 + G5040 presskiletaja• Mammut Silo Trans rullide koondamise haagis• Mammut Mini Mixer söödamikser• Göweil RBA söödajagaja/põhupuistur• Silorulli lõikajad + võrgupüüdja• Mammut Silofox Koloss siloauna trummel-laotaja• Macdon liikurniiduk• Stewart silorullihaagisDemopäeval näed veel, kuidas niidetakse heina hobuse ja spetsiaalse niidukiga, toimub rakendisõit ja on ratsutamisvõimalus lastele.Kutselistel põllumeestel palume tulekust teada anda telefonil +372 56 700 959 või e-posti teel [email protected] lisa: www.agritehnika.eeVaata demopäeva asukohakaarti:

Demopäev Kaupo Kauri farmis.
Foto: Eesti Agritehnika OÜ
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960