Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 26. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tule System Cameleoni demopäevale

Tule System Cameleoni demopäevale
Foto: OÜ Baltic Farm T.S
4. juunil on oodatud kõik huvilised Võrumaale Palometsa, kus toimub külviku System Cameleon demopäev.

Demopäev algab kell 13.00 ja orienteeruv lõpp on 15.00. Külvik on eriline sellepoolest, et sobib nii mahe- kui tavatootmisesse ja selle seadmega on võimalik asendada mitme seadme töö - lisaks külvamisele saab hävitada ka umbrohud ning õhustada mulda, soodustades orgaanilise aine mineraliseerumist. Demopäeval näedki, kuidas toimub vaheltharimine kaerapõllul..  

Loe külviku kohta pikemalt: Külvik "System Cameleon" jõudis Eestisse

Küsi lisa:OÜ Baltic Farm T.STorben Skovtel. 53464244Kuhu tulla vaata kaardilt: 

Demopäeva asukoht
Foto: google maps
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960