Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 14. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Stokker Agri kutsub demopäevale

Stokker Agri kutsub demopäevale
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Stokker Agri kutsub kõiki põllumehi homme, s.o 15.07., demopäevale, mis toimub Võrumaa künnipäeva raames Kurenurmes, Väikemetsa talus, Võrumaal. Demopäev algab kell 12.00.

Stokker Agri esitleb homsel demopäeval DUBEX taimekaitsepritsi, BEDNAR’i mullaharimisseadmeid ja KUBOTA traktoreid. Saad masinaid lähemalt uurida ja neid ka ise põllul proovida.(Sõmerpalust ca 10 km). .. 

Võrumaa künnipäev toimub Kurenurmes Väikemetsa talu põldudel 

Täpse asukohakaardi leiad klikates SIIA

Vaat lisainfot SIIT

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960