Autorid: põllumajandus.ee, Põllumajandus.ee • 13. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaheta seemet iga kolme aasta tagant

Vaheta seemet iga kolme aasta tagant
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Seemne uuendamine teatud perioodi järel annab ettevõtjale parema konkurentsieelise. MTÜ Eesti Seemneliit seisab selle eest, et põllumajandusettevõtjatel oleks võimalus saada uusimaid sorte ning samuti toetab nõu ja jõuga seemnekasvatajaid.

Sel aastal Turuarendustoetuse raames sai teoks projekt, mis kannab endas sõnumit "vaheta seemet iga kolme aasta tagant". Sõnum sai valitud lihtne ja on suunatud tootjatelt tootjatele, et juhtida tähelepanu ettevõtluse ühele olulisemale sisendile.

Vaheta seemet iga kolme aasta tagant
Foto: Seemneliit

Hajuta riske

Vaheta seemet iga kolme aasta tagant
Foto: Seemneliit

Sordiaretus on pidev protsess.

Vaheta seemet iga kolme aasta tagant
Foto: Seemneliit

Kvaliteetne seeme on saagi alus

Seemneliidu kodulehelt leiad kalkulaatori, millega on mugav kiirelt külvinormi arvutada.SIIN.

Kalkulaator asub

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960