Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 25. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PRIA: Kliendiandmetega seotud teenused kolitakse uude e-PRIAsse

PRIA: Kliendiandmetega seotud teenused kolitakse uude e-PRIAsse
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Novembrikuu jooksul avab PRIA uues e-PRIA iseteeninduskeskkonnas kliendi andmete esitamise, vaatamise ja muutmise teenuse.

Enne novembrikuud on võimalik klientidel oma andmeid kontrollida, muuta  ja esitada vanas e-PRIAs aadressil http://www.pria.ee/et/ePRIA, valides “teenused” ning plokist “kliendi andmed” sobiva teenuse.

Korrektsete ja ajakohaste  andmete olemasolul on PRIAl võimalik klientidega operatiivselt ühendust võtta igas menetlusetapis, registriküsimustes, edastada vajalikku informatsiooni ja teateid ning teha väljamakseid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960