Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 27. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Aiandusliidu Visioonikonverentsil õpitakse Taanilt

Eesti Aiandusliidu Visioonikonverentsil õpitakse Taanilt
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Täna, 27.10.2016 toimub Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuse ruumides Eesti Aiandusliidu III Visioonikonverents, mis võtab kokku lõppeva aiandusaasta.

Konverentsi koostööpartner on sel aastal Taani Suursaatkond Eestis ja tegemist on aiandusvaldkonna aasta suursündmusega. Konverentsil otsitakse vastust küsimusele – kuidas saada oma valdkonna tipptegijaks? Eesti aiandustootjate tulevikuvõimaluste üle arutlevad Taani ja Eesti spetsialistid ja valdkonna arvamusliidrid.

Eesti Aiandusliit kõige suurem ja laiapõhjalisem aiandussektori organisatsioon, mis ühendab haridus- ja teadusasutusi, aiandustootjaid, maastikuehitajaid ja sisendite tarnijaid.Liidul on üle 70 liikme. Liitu kuuluvad ettevõtted toodavad ca 90% kodumaisest puu- ja köögiviljast ning annavad tööd ca 700 inimesele.

Eesti Aiandusliidu juhatuse esimees Raivo Külasepp ütles, et Aiandusliidul on selja taga väärikas ajalugu. „Koos oma liikmete ja koostööpartneritega proovime heita pilgu silmapiiri taha ja mõtiskleda kohaliku aiandustootja võimaluste üle tulevikus. Konverents koostöös hea partneri Taani Suursaatkonnaga annab selleks suurepärase võimaluse, kuna Taani spetsialistide kogemus on maailmas väga hinnatud,“ sõnas ta.  

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960