Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 22. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Jahimeeste Selts kohtus maaettevõtjate ning maa- ja metsaomanike esindajatega

Eesti Jahimeeste Selts kohtus maaettevõtjate ning maa- ja metsaomanike esindajatega
Autor: Eesti Jahimeeste Selts
Eesti Jahimeeste Selts kohtus eile Eesti maaettevõtjate, maa- ja metsaomanike esindusorganisatsioonide esindajatega, kelle initsiatiivil arutati 1. juunil 2013. aastal jõustunud jahiseaduse ja selle toimimise üle.

Eesti maaettevõtjate, maa- ja metsaomanike esindusorganisatsioonide esindajad on seisukohal, et seadusandlus tuleks üle vaadata, et oleks võimalik tagada nii jahimeeste kui maaomanike õigused. Kohtumisel peeti nõu ka Sigade Aafrika seakatku tõrje teemal ning räägiti väikeuluki jahi korraldusest.

Nii maaomanikud kui ka jahimehed leidsid, et ulukite kahjustused on piirkonniti väga suured. Koos püütakse leida nendele probleemidele lahjendusi. Selleks moodustati maaomanike ja jahimeeste ühine töögrupp, et analüüsida seaduse mõju ja kavandada probleemide lahendamise võimalusi.Kohtumisel osalesid EJS president Margus Puust, juhatuse liikmed Karel Rüütli, Toomas Kõuhkna, Tiit Tammsaar, Rein Rosenberg, Jaak Volmer, tegevjuht Tõnis Korts. Eesti Erametsaliidujuhatuse esimeesAnts Erik, juhatuse liige Einar Pärnpuu, jahinduse töögrupi liikmed Anti Rallmann, Andres Olesk, Ando Eelmaa, tegevdirektor Liina Laineveer; Eesti Põllumeeste Keskliidust juhatuse esimees Vahur Tõnissoo; Eesti Seakasvatajate Liidust juhatuse esimees Urmas Laht; Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojast Ann Riisenberg; Eesti Talupidajate Keskliidust nõukogu esimees Kalle Hamburg. 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616