Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 28. november 2016

Repinski jätkab ministrina

Repinski jätkab ministrina
Autor: Äripäev AS

Täna kogunenud Keskerakonna juhatus ei pidanud vajalikuks maaeluminister Martin Repinski tagasiastumist, kinnitas parteijuht ja peaminister Jüri Ratas.

Ratas ütles pärast koosolekut ajakirjanikele, et Repinskil on piisavalt kogemusi, et ametis jätkata, kirjutas ERRi uudisteportaal. Ratas möönis, et Repinski suhtes kerkinud kahtlused on tõsiseltvõetavad, kuid kui need kinnitust ei leia ja meediasüüdistused jäävad senise pinnale, siis erakond toetab teda ministriametis.

Maaeluminister Martin Repinskile kuuluval Konju kitsefarmil on Repinski sõnul makseraskusi, kuid kõikide võlausaldajatega on kokkulepped olemas ja võlad saavad makstud, kinnitas ta.Minister märkis hügieenist rääkides, et tema farmi on palju kontrollitud ja kui oleks tõsiseid probleeme või rikkumisi, siis oleks farmi tegevusload ammu tühistatud. Hollandi kitsepiimast valmistatud tooteid müüdud ei ole, kordas Repinski varem öeldut.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 51 77 736