Eesti Konjunktuuriinstituudi (EKI) 2016. aasta uuringust selgub, et noored inimesed tarbivad kala järjest rohkem.

- Uuring: noored on hakanud rohkem kala tarbima
- Foto: Äripäev AS
Kala tarbimine on püsinud üsna stabiilne vaatamata sellele, et viimaste aastatega on kalatoodete hinnad tõusnud, kirjutab Maaeluministeeriumi kalamajandusosakonna turukorralduse ja kaubanduse büroo peaspetsialist Maarja Purik.
Artikkel jätkub pärast reklaami
Saage tuttavaks: Kevin Kalalemb ja Raissa Rõboljubova
Artikkel jätkub pärast reklaami
Eesti elanikud eelistavad süüa lõhet, forelli, heeringat ja räime
Tarbimine ja kulutused kalale on kasvanud
Artikkel jätkub pärast reklaami
Kaks kolmandikku toodangust suunatakse ekspordiks
Artikkel jätkub pärast reklaami
Naaberriikide elanikud söövad kalatooteid rohkem
Artikkel jätkub pärast reklaami
Artikkel jätkub pärast reklaami