27. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Börs: Apelsine rohkem kui vaja

Börs: Apelsine rohkem kui vaja
Foto: Reuters/Scanpix
Nädala börsiuudised: apelsiniturul tekib sellel hooajal ülepakkumine; euro kurss võib muutuda väga volatiilseks, mis hakkab mõjutama põllumajandusturge; Euroopa pehme nisu eksport peaks taastuma; Rabobank: kakao hind peaks taastuma, kohvi oma aga langema; nafta hinnad tõusid.

Apelsiniturul tekib sellel hooajal ülepakkumine

Apelsinimahla futuurid
Foto: Äripäev AS

Euro kurss võib muutuda väga volatiilseks

Euro kurss dollarisse on viimase aasta jooksul olnud stabiilsem
Foto: Äripäev AS

Prognoos: Euroopa Liidu pehme nisu eksport hakkab taastuma

Toidunisu hind

Toidunisu hind
Foto: Äripäev AS

Rapsiseemnete hind

USAs

maisi hind

nisu

Sojaubade hind

kakao hind

kohv

Nafta hinnad tõusid

Rotterdami 95 bensiini hind

Autor: Mait Kraun, kaasautor

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960