Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 16. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ennusta ette Eesti Vabariigi sünnipäeva ilma!

Ennusta ette Eesti Vabariigi sünnipäeva ilma!
Foto: Postimees/Scanpix
Keskkonnaagentuur ja Riigi Ilmateenistus kutsuvad kõiki ilma- ja loodusehuvilisi ennustama, milline on Eesti Vabariigi sünnipäeval ehk 24. veebruaril kell 12.00 Eesti keskmine õhutemperatuur.

Ilma on oodatud ennustama kõik huvilised olenemata nende asukohast, vanusest, soost või muudest parameetritest. Vaatame, kui hästi me oma kliimat tunneme ning oskame seda ette ennustada!

Oma ennustuse saab iga huviline kirja panna Keskkonnaagentuuri või Riigi Ilmateenistuse Facebooki lehel, ennustuse temperatuuri palume juurde märkida 0,1-kraadise täpsusega. Oma ennustusi saab teha ja postitada kuni 23. veebruari keskpäevani. Kõigi õigesti ennustajate vahel loosib Keskkonnaagentuur välja kingipaki. Võitjad tehakse teatavaks 27. veebruaril.Eesti keskmine temperatuur arvutatakse välja aritmeetilise keskmisena järgnevalt loetletud 25 ilmajaama andmete põhjal: Tallinn-Harku, Heltermaa, Jõgeva, Jõhvi, Kihnu, Kunda, Kuusiku, Narva, Lääne-Nigula, Pakri, Pärnu-Sauga, Ristna, Roomassaare, Ruhnu, Sõrve, Tartu-Tõravere, Tiirikoja, Tooma, Türi, Valga, Viljandi, Vilsandi, Virtsu, Väike-Maarja, Võru.Keskkonnaagentuuri Facebooki leht: https://www.facebook.com/Keskkonnaagentuur/Eesti Ilmateenistuse Facebooki leht: https://www.facebook.com/eesti.ilmateenistus/

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960