Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 21. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maaelu Edendamise Sihtasutust külastas maaeluminister Tarmo Tamm

Maaelu Edendamise Sihtasutust külastas maaeluminister Tarmo Tamm
Foto: MES
Esmaspäeval 20.02 külastasid maaeluminister Tarmo Tamm ja kantsler Illar Lemetti Maaelu Edendamise Sihtasutust (MES).

Kohtumisel andsid MESi juhatuse liikmed Raul Rosenberg, Andres Vinni ja Madis Reinup ülevaate sihtasutuse ja nõuandteenistuse eesmärkidest, tegevustest ning tulemuslikkusest. Arutati tulevikuplaane ja edasiseid arenguvõimalusi.

„Meil on hea meel, et minister võttis aja tutvumaks sihtasutuse tegevustega. Meil on palju mõtteid, kuidas võiks tulevikus maaettevõtlust finantseerida, kuid selleks on väga oluline koostöö ministeeriumi ja ettevõtlusorganisatsioonidega,“ sõnas sihtasutuse juhatuse esimees Raul Rosenberg.

Leho Verk asus MESi nõuandeteenistust juhtima

Maaelu Edendamise Sihtasutuse eesmärk on toetada ja elavdada Eesti maapiirkonna ettevõtlust, luues paremaid võimalusi kapitalile ligipääsuks ning tõsta maaettevõtluse konkurentsivõimet. MES nõuandeteenistuse kaubamärgi alt pakutakse põllu- ja maamajanduslikku nõuandeteenuseid. 

Nõustamisteenuste osutamise toetamist rahastatakse Eesti Maaelu Arengukava (MAK) 2014–2020 vahenditest.

Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751