Maaelu Edendamise Sihtasutust külastas maaeluminister Tarmo Tamm

Maaelu Edendamise Sihtasutust külastas maaeluminis
Maaelu Edendamise Sihtasutust külastas maaeluminister Tarmo Tamm

Esmaspäeval 20.02 külastasid maaeluminister Tarmo Tamm ja kantsler Illar Lemetti Maaelu Edendamise Sihtasutust (MES).

Kohtumisel andsid MESi juhatuse liikmed Raul Rosenberg, Andres Vinni ja Madis Reinup ülevaate sihtasutuse ja nõuandteenistuse eesmärkidest, tegevustest ning tulemuslikkusest. Arutati tulevikuplaane ja edasiseid arenguvõimalusi.

„Meil on hea meel, et minister võttis aja tutvumaks sihtasutuse tegevustega. Meil on palju mõtteid, kuidas võiks tulevikus maaettevõtlust finantseerida, kuid selleks on väga oluline koostöö ministeeriumi ja ettevõtlusorganisatsioonidega,“ sõnas sihtasutuse juhatuse esimees Raul Rosenberg.

Maaelu Edendamise Sihtasutuse eesmärk on toetada ja elavdada Eesti maapiirkonna ettevõtlust, luues paremaid võimalusi kapitalile ligipääsuks ning tõsta maaettevõtluse konkurentsivõimet. MES nõuandeteenistuse kaubamärgi alt pakutakse põllu- ja maamajanduslikku nõuandeteenuseid. 
Nõustamisteenuste osutamise toetamist rahastatakse Eesti Maaelu Arengukava (MAK) 2014–2020 vahenditest.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised