Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 22. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Maaeluministeeriumis jagati teenetemärke

Fotod: Maaeluministeeriumis jagati teenetemärke
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Täna, 22. veebruaril, jagati maaeluministeeriumis toimunud Eesti Vabariigi 99. aastapäevale pühendanud aktusel põllumajanduse ja maaelu edendajatele ministeeriumi teenetemärke. Lisaks autasustati parimat piima- ja lihaveisekasvatajat.

Kuldse teenetemärgi pälvis Maaelu Edendamise Sihtasutuse juht Raul Rosenberg. Hõbedased teenetemärgid said Külli Annamaa, Malle Järveoja, Viive Kaarna, Riina Kalda, Lilia Kulli, Malle Mägi, Marika Mänd, Peeter Padrik, Gustav Põldmaa, Kertti-Airin Pärli, Toivo-Mart Rebane, Ivar Rosenberg, Meelika Sander-Sõrmus, Ester Tammis ja Mati Tõnismäe. 

2016. aasta parim piimakarjakasvataja on Margus Muld Kaiu LT OÜst ja parimad lihaveisekasvatajad on Silja ja Sulev Trahv Küüniniidu talust.Loe lisaks:

MES kuulutas välja tänavuse parima piimakarja- ja lihaveisekarjakasvataja

Maaeluminister andis üle ministeeriumi teenetemärgid

 

Maaeluminister andis üle ministeeriumi teenetemärgid
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960