Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 8. märts 2017

Uut infot püsirohumaade säilitamise ja tagasirajamise kohta

Uut infot püsirohumaade säilitamise ja tagasirajamise kohta
Autor: Postimees/Scanpix

21. veebruaril uuendas PRIA põldude registri büroo kodulehel infot püsirohumaade säilitamise ja tagasirajamise kohta. Tutvu nende põllumassiivide nimekirjaga, millega on seotud püsirohumaa tagasirajamise kohustused.

Nimekirja leiad aadressil http://www.pria.ee/et/Registrid/Pusirohumaade_sailitamine.

Selle info kaudu on võimalik tutvuda nende põllumassiivide nimekirjaga, millega on seotud püsirohumaa tagasirajamise kohustused – sellekohase tabeli leiate teksti seest vastava lingitud pealkirjana, mis klikkimisel avaneb.

Massiividega seotud tagasirajamise-kohustuste kohta soovitab PRIA andmeid uurida ka neil, kes võtavad põllumaid üle ja plaanivad hakata toetusi taotlema varem teise põllumehe kasutuses olnud massiividele – püsirohumaa säilitamise ja tagasirajamise kohustusi arvestatakse lähtudes maakasutusest, mitte –kasutajast.

Lisatud on juhised püsirohumaa tagasirajamise kohta 2017. a. pindalatoetuste taotlemisel.

Kindlasti soovitatakse lugeda ka vastuseid korduma kippuvatele küsimustele.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 51 77 736