Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 18. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maamessi parimad palad: loomakasvatus

Maamessi parimad palad: loomakasvatus
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Tänavune Maamess toimub 20.-22. aprillini Tartus. Traditsiooniks on olnud see, et messi parimad palad on esile toodud mõne kodumaise looma- või linnumärgiga. Tänavu on need uudised märgistatud seamärgiga. Meie tegime ka oma valiku parematest paladest ja toome teieni need masinad-seadmed, mida kindlasti tasuks messil uudistama minna.

DeLavali interaktiivne andmeekraan IDD annab ülevaate ka neist lüpsikohtadest, kuhu silm ei ulatu

IDD eelised:

DeLavali interaktiivne andmeekraan IDD – suurepärane abimees lüpsiplatsil
Foto: DeLaval OÜ

Linery OÜ toob messile uue lauda puhastusseadme

Lely Discovery 120 Collector
Foto: Linery OÜ

Smartbow loomade automaatne jälgimissüsteem

MIS ON KUS

A hall - metsandusB hall - aiandusC hall - põllumajandusD hall - toitE hall - loomadF hall – Maamessi turg

ASUKOHT

AS Tartu Näitused messikeskus Kreutzwaldi 60 51014 Tartu

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960