Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 19. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maamessi parimad palad: põllutehnika

Sike Agri toob messile Lemkeni pritsi
Foto: Sike Agri OÜ
20.-22. aprill toimub Tartus Maamess. Uurisime, mida huvitavat tänavu näha saab ja tegime oma valiku parematest paladest ning toome teieni need masinad-seadmed, mida kindlasti tasuks messil uudistama minna.

Roomikud, mida näidatakse maailmas esmakordselt

Estonian Agri Company näitab 

Fliegl ADS haagist

Fliegl ADS haagis
Foto: Estonian Agri Company

Paide Masinatehas esitleb Humus 10CT haagist

Baltic Agro Machinerylt kolm uut masinat:

 

1. John Deere T670 klahvkombain

2. John Deere 9620RX – nelja roomikuga traktor

On 

Kõik need omadused on olemas ka uuel John Deere 8400R traktoril. Ülimalt efektiivne ülekannete kontseptsioon 8400R mudelil tagab mootori poolt edastava võimsuse jõudmise maapinda 93,5% ulatuses. Sõltumatu DLG PowerMix testi tulemusena on mõõdetud 8400R mudelil tõmbejõud haakelatilt 275kW.

Toote omadused ja tehnilised näitajad:

Valikuliselt kas hüdrauliline kabiinivedrustus või aktiivvedrustusel juhiiste Active Seat.LED tulede pakett 40% suurem valgustus külgedel ja 10% suurem valguskattuvus traktori taga.Telemaatika lahendused JDLink Access ja JDLink Connect lisavarustusena saadaval.Tööstusharu juhtiv John Deere 9.0 l PowerTech PSS turbodiisel mootor.e23 käigukast hõlmab endas kõik mehaanilise käigukasti eelised koos astmevaba käigukasti kasutuslihtsusega. e23 käigukast on John Deere inseneride poolt loodud spetsiaalselt rasketeks põllutöödeks.

John Deere 8400R
Foto: Baltic Agro Machinery

Stokker esitleb messil traktorit JCB Fastrac 4220 ja ratasekskavaatorit JCB Hydradig

JCB Hydradig
Foto: Stokker Eesti OÜ

Saare Talutehnika OÜ tutvustab uut tüüpi kaarutajat-vaalutajat

Saare Talutehnika OÜ tutvustab uut tüüpi kaarutajat-vaalutajat
Foto: Saare Talutehnika OÜ

Multifunktsionaalne Multihog väiketraktor

Taimekaitsepritsi esmaesitlus Baltikumis

Konekesko Eesti on messil kohal nii põllu- kui metsatehnikaga

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960