Autorid: põllumajandus.ee, Põllumajandus.ee • 25. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas talivili on talvitunud?

Kuidas talivili on talvitunud?
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Taliviljade esimesed ülevaatused märtsikuu viimasel nädalal lubavad prognoosida edukamat saagiaastat kui seda oli eelnenud hooajal. Lõuna-Eesti loodus on nädalajagu eespool ja sellest ka erinevused põldudel.

Talinisu

Talioder

Talirukis

Talirapsi

Pealtväetamisega alusta esimesel võimalusel.

Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751