Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 2. mai 2017

Aednikud, floristid ja maastikuehitajad astuvad võistlustulle

Aednikud, floristid ja maastikuehitajad astuvad võistlustulle
Autor: SA Innove

Sel neljapäeval ja reedel, 4.–5. mail toimub Eesti Näituste messikeskuses kutsehariduse suursündmus Noor Meister 2017.

Kahel päeval toimuvatel kutsemeistrivõistlustel võtavad teiste seas mõõtu 10 aednikku, 5 floristi ja 6 maastikuehitajat. Kokku osaleb kutsemeistrivõistlustel ligi 400 kutseõppurit 31 erialal.

Seitsmendat korda koondab Noor Meister kaheks päevaks Tallinnasse kokku Eesti kutsehariduse. Seni suurimal kutsemeisterlikkuse võistlusel selguvad riigi parimad sirguvad meistrid erialadel, nagu ehitusviimistlus, plaatimine, müüriladumine, IT, keskkonnatehnika lukksepatöö, hooldustöö, mehhatroonika restoraniteenindus ja paljud teised. Aianduserialadel astuvad võistlustulle kokku 21 kutseõppurit 3 koolist. Esindatud on Hiiumaa Ametikool, Luua Metsanduskool ja Räpina Aianduskool.Võistlused muudab põnevaks see, et etteantud tööülesanded tuleb kvaliteetselt teostada piiratud aja jooksul.Aednike

Floristidel

Maastikuehitajate

Võistlusi on kõigil soovijatel võimalik kohapeal jälgida. Lisaks toimub Noor Meister 2017 üritusel haridusmess, kus kutseõppevõimalusi tutvustavad 28 kutse- ja rakenduskõrgkooli. Erialavalikul on abiks Rajaleidja karjääri-ala ja 11 töötuba ametite katsetamiseks.Kutsehariduse suursündmust Noor Meister 2017 korraldab Sihtasutus Innove ning läbiviimist toetavad Haridus- ja Teadusministeerium ja Euroopa Sotsiaalfond, suursponsorid on BLRT Grupp, Makita, Tallink Hotels ja Maxima.Uuri lisainfot SIIT

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 51 77 736