• 04.05.17, 10:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Põllumajanduse maksuTOP: keda lüpsis riik enim?

Vaata, kes olid esimeses kvartalis põllumajandusettevõtetest suurimad tööjõumaksude maksjad ja kes kulutas töötaja peale kuus enim.
Põllumajanduse maksuTOP: keda lüpsis riik enim?
  • Põllumajanduse maksuTOP: keda lüpsis riik enim? Foto: Postimees/Scanpix
Äripäev avaldab maksuameti andmete põhjal kvartalipõhiselt suurimate tööjõumaksude maksjate TOPe valdkondade kaupa. TOPides on välja toodud ka tööandja keskmine kulu ühe töötaja kohta kuus.
Põllumajandusfirmadest maksis enim tööjõumakse 178 töötajaga Rakvere Farmid AS. Suurimat palka sai esimeses kvartalis aga Sauron Grupp ASi ainuke töötaja, kelle pealt maksti kuus 3442 eurot tööjõumakse.Pea 3000 ettevõttes maksti keskmiselt ühe töötaja kohta 339 eurot kuus.PANE TÄHELE: Edetabelis võib esineda anomaaliaid, kui ettevõtjad on maksu- ja tolliametile andmeid esitades eksinud.
Kes maksis enim makse?
  • Kes maksis enim makse? Foto: Äripäev AS
Vaata kogu edetabelit Äripäeva veebist.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 09.09.24, 17:50
Ekspert: kõrreliste umbrohtudega tuleb tegeleda juba sügisel, muidu läheb olukord käest
Kuna aasta-aastalt esineb kõrreliste umbrohtude tõrjega aina enam probleeme, on väga oluline saada need kontrolli alla juba sügisel. Taimekaitsevahendite esindaja Nordisk Alkali tehniline nõustaja/turundusjuht Ann Raukas nendib, et pikkadel sügistel peab kultuur konkureerima umbrohuga nii toitainete kui ka valguse osas ning lisaks loob tihe ja umbrohurikas taimik soodsad tingimused taimehaiguste levikuks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele