Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 5. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Indrek Aigro valiti Euroopa teraviljaturu ekspertkogu liikmeks

Indrek Aigro valiti Euroopa teraviljaturu ekspertkogu liikmeks
Foto: Äripäev AS
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda (EPKK) sai 2. juunil vastuse Euroopa Komisjonilt, milles teatatakse, et Indrek Aigro on valitud EPKK esindajana peagi loodava Euroopa teraviljaturu ekspertrühma liikmeks.

Ekspertkogu (Economic Board of the European Crops Market Observatory) esimene koosolek on kavas korraldada 20. juulil 2017 Euroopa Komisjoni põllumajandusvoliniku Phil Hogani osavõtul. 

Indrek Aigro: teravilja­kasvatajatele on tulekul 10 keerulist aastat

Indrek Aigro on kogenud teraviljaturu asjatundja. Ta töötab Euroopa suurimas teravilja kauplemisega tegelevas maaklerfirmas Copenhagen Merchants.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960