Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 12. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus keskkonnaminister andis ametivande

Uus keskkonnaminister andis ametivande
Foto: Vabariigi valitsus
Täna, 12. juunil, andis senine keskkonnaminister Marko Pomerants keskkonnaministri teatepulga üle Siim Kiislerile.

Siim Kiisler on Eesti Vabariigi keskkonnaminister alates 12. juunist 2017. Ta kuulub Erakonda Isamaa ja Res Publica Liit. Siim Kiisler oli aastatel 2015-2017 Riigikogu XIII kooseisu liige, olles põhiseaduskomisjoni esimees. Aastatel 2014-2015 oli ta Riigikogu XII koosseisu liige.

Siim Kiisler oli aastatel 2008-2014 regionaalminister ning aastatel 2007-2008 majandus-ja kommunikatsiooniministeeriumi abiminister. Aastatel 2003–2005 ja 2006–2007 oli ta Riigikogu X koosseisu liige.

Siim Kiisler töötas aastatel 1999–2001 Tallinna Kesklinna vanemana ning aastatel 1995–2003 Glacier Eesti AS Nõukogu esimehena. Lisaks on ta Korp! Fraternitas Liviensis liige.

6. novembril 1965. aastal Tallinnas sündinud Siim Kiisler sai keskhariduse Tallinna 2. Keskkoolis. Kõrghariduse sai ta Tallinna Tehnikaülikoolist, mille lõpetas 1991. aastal.

HEA TEADA

Riigikogu ees vande andmisega astus täna ametisse neli uut ministrit: rahandusminister Toomas Tõniste, kaitseminister Jüri Luik, keskkonnaminister Siim Kiisler ja riigihalduse minister Jaak Aab.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960