Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 16. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremere Kala ASil uus nõukogu esimees

Muudatused Saaremere Kala juhatuses
Foto: Postimees/Scanpix
Saaremere Kala AS ainuaktsionär PRFoods AS otsustas kutsuda Saaremere Kala AS nõukogust tagasi Indrek Kasela ning valida uueks nõukogu liikmeks Mairi Paiste.

Mairi Paiste on valitud ka Saaremere Kala AS nõukogu esimeheks. Saaremere Kala AS nõukogu on kolmeliikmeline ja nõukokku kuuluvad lisaks Mairi Paistele, ka Kuldar Leis ja Lauri Kustaa Äimä.

Saaremere Kala AS nõukogu otsustas 02.05.2017 valida Indrek Kasela Saaremere Kala AS juhatusse. Indrek Kasela tegutseb vastavalt nõukogu otsusele Saaremere Kala AS juhatuse esimehena. Saaremere Kala AS juhatus jätkab kolmeliikmelisena, lisaks Indrek Kaselale jätkavad senised juhatuse liikmed Margus Rebane ja Pekka Pentti Olavi Lahtinen.

Mairi Paiste on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ning omandanud bakalaureusekraadi majanduses. Alates 2004. aastast on Mairi töötanud OÜ-s Vettel pearaamatupidajana, alates 2006. aastast Saaremere Kala AS-is pearaamatupidajana, alates 2014. aastast OÜ Vettel juhatuse liige ja alates 2010. aastast on ta AS-i PRFoods auditikomitee liige. Lisaks sellele on Mairi juhatuse liige OÜ-s Kroon Ruudus.

Muutused nõukogus ja juhatuses kanti äriregistrisse 9.06.2017.

Muudatuste eesmärgiks on Saaremere Kala AS juhtorganite töö tõhustamine.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960