Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 6. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oilseeds kutsub põllupäevale ülisuurt pritsi vaatama

Oilseeds kutsub põllupäevale ülisuurt pritsi vaatama
Foto: Oilseeds Trade AS
Esmakordselt Eestis saab Oilseeds põllupäevadel näha ülisuurt, 12 000-liitrise mahuga pritsi Amazone UX.

Nii suurt järelveetavat pritsi pole siinmail kuuldavasti enne nähtudki. Nii et tule aga uudistama ja võta sõber ka kaasa!

Lisaks demonstreerime väetise külviühtluse testi ja vaatame põldkatseid. Ekso Farmis teeme ülevaate odra ja talirapsi katsetest ning käime talinisu põldudel. Savikoti Agros vaatame suvinisu, talinisu ja rukki põlde ning teeme ülevaate leheväetise katsest. Eeriksaare talus vaatleme rukki ja suviodra põlde ning võrdleme ubasid ja talirapse.

Oilseeds põllupäevad toimuvad:

11. juulil Põlvamaal, Ekso Farmis13. juulil Viljandimaal, Savikoti Agros (väljasõiduga Eeriksaare talu põldudele)Kogunemine mõlemal päeval kell 10.00

Vaata 11. juuli põllupäeva asukohta SIIT ning 13. juuli põllupäeva asukohta SIIT..

Registreeru SIIN

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960