• 29.08.17, 11:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Olustvere TMK annab nõu, kuidas avada väikest talutoidu kauplust

Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolil valmis koostöös Läti ja Norra kolleegidega käsiraamat "Kuidas avada oma talupoodi" ning selle põhjal ka e-kursus.
Olustvere TMK annab nõu, kuidas avada väikest talutoidu kauplust
  • Olustvere TMK annab nõu, kuidas avada väikest talutoidu kauplust
  • Foto: Postimees/Scanpix
Käsiraamat ja e-kursus on suunatud kodutootjatele ja väikeettevõtjatele, kes soovivad avada oma kauplust ning selle kaudu vähendada oma toodangu kulusid turule jõudmiseks. Nii käsiraamatus kui ka e-kursuse materjalides on kasutatud rohkelt Eesti näiteid ning leiab infot allpool toodud teemade kohta:
Talupoe asutamineToiduohutus ja hügieenTalupoe disain: välis- ja sisekujundusHoidlad ja laodTuundusKlienditeenindus ja müügisuhtlustalupood - e-kauplusKohalik koostöö
Käsiraamatut saad lugeda SIIT.. 

Artikkel jätkub pärast reklaami

E-kursuse leiad SIIT

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.06.25, 16:08
Suursaagi ootuses: mis saab hinnast ja kvaliteedist?
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele