Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 29. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Olustvere TMK annab nõu, kuidas avada väikest talutoidu kauplust

Olustvere TMK annab nõu, kuidas avada väikest talutoidu kauplust
Foto: Postimees/Scanpix
Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolil valmis koostöös Läti ja Norra kolleegidega käsiraamat "Kuidas avada oma talupoodi" ning selle põhjal ka e-kursus.

Käsiraamat ja e-kursus on suunatud kodutootjatele ja väikeettevõtjatele, kes soovivad avada oma kauplust ning selle kaudu vähendada oma toodangu kulusid turule jõudmiseks. Nii käsiraamatus kui ka e-kursuse materjalides on kasutatud rohkelt Eesti näiteid ning leiab infot allpool toodud teemade kohta:

Talupoe asutamineToiduohutus ja hügieenTalupoe disain: välis- ja sisekujundusHoidlad ja laodTuundusKlienditeenindus ja müügisuhtlustalupood - e-kauplusKohalik koostöö

Käsiraamatut saad lugeda SIIT.. 

E-kursuse leiad SIIT

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960