Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 18. oktoober 2017

Tavapärane töö Rakvere lihatööstuse tapamajas jätkub

Tavapärane töö Rakvere lihatööstuse tapamajas jätkub
Autor: Äripäev AS
Täna õhtuse seisuga on lõppenud osade Rakvere lihatööstuse tapamaja töötajate poolt kaks päeva toimunud ebaseaduslik tööseisak ning töö tapamajas jätkub alates homsest tavapäraselt.

Eile, 17. oktoobril korraldasid osad Rakvere lihatööstuse tapamaja töötajad ebaseadusliku tööseisaku, mis kestis kokku kaks päeva. Loe selle kohta SIIT.

„Täna hommikul toimus kohtumine ebaseaduslikus tööseisakus osalenud töötajatega. Leppisime kokku, et jätkame tööandja ja töötajate poolt valitud esindajate vahel läbirääkimisi töötingimuste üle järgmisel teisipäeval,” ütles HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere. „Loodan siiralt, et leiame lahenduse, mis rahuldab mõlemaid osapooli. Täna õhtuse seisuga on ebaseaduslikus tööseisakus osalenud töötajad teada andnud, et nad jätkavad homsest tapamajas tavapärast tööd,“ lisas Mere.

Tapamaja töötas eile ja täna osalise koormusega ning seetõttu ei mõjutanud tööseisak oluliselt teiste osakondade tööd.

TASUB TEADA

HKScan Estonia on Eesti suurimaid toiduainetööstuse ettevõtteid, mis kuulub HKScan kontserni. HKScan on Põhjamaade juhtiv lihaekspert, mis toodab ja turustab tugevate kaubamärkide all kvaliteetset ja vastutustundlikult toodetud sea-, veise, linnu- ja lambaliha, töödeldud liha ning valmistoite. HKScani kliendid on jaemüügi ja toitlustusega tegelevad ettevõtted, tööstused ning ekspordisektorid. Meie koduturud asuvad Soomes, Rootsis, Taanis ja Baltimaades, ekspordime oma tooteid pea 50 riiki. HKScani netokäive oli 2016. aastal 1,9 miljardit eurot ja kontsernis töötab ligikaudu 7 300 töötajat.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616