Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 2. november 2017

Eesti Aiandusliidu IV Visioonikonverentsil õpitakse Soome tipptegijatelt

Eesti Aiandusliidu IV Visioonikonverentsil õpitakse Soome tipptegijatelt
Autor: Meelika Sander-Sõrmus

Täna, 02.11.2017 toimub Tallinna Tehnikaülikooli IT Kolledzis Eesti Aiandusliidu IV Visioonikonverents, mis võtab kokku lõppeva aiandusaasta.

Konverentsi koostööpartner on sel aastal Soome Suursaatkond Eestis ja Soome Aiandusliit, tegemist on aiandusvaldkonna aasta tippsündmusega..  

Konverentsil otsitakse vastust küsimusele – kuidas saada oma valdkonna tipptegijaks?Eesti aiandustootjate tulevikuvõimaluste üle arutlevad Soome ja Eesti tippspetsialistid ja valdkonna arvamusliidrid, konverentsi programmi leiate SIIT

“Aiandusliidul on seljataga väärikas ajalugu. Koos oma liikmete ja koostööpartneritega proovime heita pilgu silmapiiri taha ja mõtiskleda kohaliku aiandustootja võimaluste üle tulevikus. Võtame kokku aiandusaasta, mis on kodumaisele tootjale olnud erakordselt raske. Konverents koostöös heade partnerite Soome Suursaatkonna ja Soome Aiandusliiduga annab selleks suurepärase võimaluse, kuna Soome spetsialistide kogemus on maailmas väga hinnatud,” ütles Aiandusliidu juhatuse esimees, Grüne Fee Eesti ASi juht Raivo Külasepp.

Eesti Aiandusliit kõige suurem ja laiapõhjalisem aiandussektori organisatsioon, mis ühendab haridus- ja teadusasutusi, aiandustootjaid, maastikuehitajaid ja sisendite tarnijaid. Liidul on üle 70 liikme. Liitu kuuluvad ettevõtted toodavad ca 90% kodumaisest puu- ja köögiviljast, istikutest, lilledest ja ilutaimedest ning annavad tööd ca 700-le inimesele.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 51 77 736