Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 29. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sektori võtmeisikud panevad järgmise aasta plaanid paika

Sektori võtmeisikud panevad järgmise aasta plaanid paika
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Täna, 29. novembril, kogunevad põllumehed Tartus, et maha pidada juba neljas tulevikku vaatav konverents „Põllumajanduse Äriplaan 2018“.

Tartus Dorpati hotelli konverentsikeskuses toimuv konverents on omanäoline, sest sõna saavad sektori tipptegijad, kes räägivad oma nägemusest sektori tulevikust, peamistest murekohtadest ning oma ettevõtte põhjal järgmise aasta plaanidest.

Seega on võimalus saada hea ülevaade otse praktikutelt sektori olulisematest harudest – teraviljakasvatusest, piimakarja- ja lihaveisekasvatusest, aiandusest, sea- ja linnukasvatusest ning vesiviljelusest. Sel aastal pöörame rohkem rõhku ka oma toodete brändimisele, turustamisele ja uute turgude leidmisele.Lisaks teeb Swedbank ettevõtjatele selgeks oma nägemuse turul toimuvast ning annab kaasa häid soovitusi pangaga paremaks asjaajamiseks. Minister Tarmo Tamm räägib lahti järgmise aasta olulisemad teemad – turu, tootmismahud, ekspordi ja toetusmeetmed sektorile.

Konverentsil esinevad Voore Farm OÜ arengujuht Henrik Klammer, Siidrikoda OÜ juht Sulev Nõmmann, Dava Foods Estonia AS juhatuse liige Vladimir Sapožnin, Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu juhatuse esimees Tanel-Taavi Bulitko, HKScan Estonia AS juhatuse esimees Anne Mere,

Saaremere Kala AS juhatuse liige Margus Rebane, Trigon Dairy Farming Estonia AS juhatuse liige Margus Muld, maaeluminister Tarmo Tamm ning Swedbank AS põllumajandussektori juht Brit Padjus. Konverentsipäeva juhib Aran PM OÜ juht Paavo Otsus.

Tavapäraselt selgub konverentsil ka see, kes on tänavu parim põllumajandustootja – kuulutame välja Äripäeva põllumajandustootjate TOPi esikolmiku.

Täismahus saab edetabelit lugeda 30.11.2017 ilmuvast Äripäeva põllu- ja metsamajanduse kuukirjast.

Konverentsi korraldajaks on Äripäeva põllumajanduse teemaveeb www.pollumajandus.ee.

 

Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751