Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 30. november 2017

Eesti parimaks teaduse ja tehnoloogia populariseerijaks sai Arvo Tuvikene

Eesti parimaks teaduse ja tehnoloogia populariseerijaks sai Arvo Tuvikene
Autor: Sille Annuk / Postimees
22. novembril toimus Tallinnas teadushuvihariduse konverents "Anname teadushuvile võimaluse II", kus anti üle 2017. aasta Eesti teaduse populariseerimise auhinnad.

Parima teaduse ja tehnoloogia populariseerija peapreemia pälvis ihtüoloog ja Eesti Maaülikooli limnoloogiakeskuse vanemteadur Arvo Tuvikene, kes on aastate jooksul järjepidevalt avaldanud kalandust, kalade käitumist ja kalade kui inimtoidu kvaliteeti käsitlevaid artikleid ajakirjades ning raamatusarjas.

Eesti teaduse populariseerimise auhindu antakse välja alates 2006. aastast. Auhinda rahastab Haridus- ja Teadusministeerium ning seda annavad koostöös välja Eesti Teaduste Akadeemia ja Eesti Teadusagentuur. Eesti teaduse populariseerimise auhinna eesmärk on tunnustada Eestis teaduse populariseerimisega tegelevaid inimesi ja tõmmata suuremat tähelepanu ning anda hoogu teadust ja tehnoloogiat avalikkusele tutvustavatele tegevustele.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616