Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 30. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suur fotogalerii: Põllumajanduse Äriplaani konverents Tartus

Suur fotogalerii: Põllumajanduse Äriplaani konverents Tartus
Foto: Aare Hindremäe
Eile, 29. novembril, toimus Äripäeva põllumajanduse teemaveebi traditsiooniline tulevikku vaatav konverents „Põllumajanduse Äriplaan 2018“.

Tartus Dorpati hotelli konverentsikeskuses toimuv konverents on omanäoline, sest sõna saavad sektori tipptegijad, kes räägivad oma nägemusest sektori tulevikust, peamistest murekohtadest ning oma ettevõtte põhjal järgmise aasta plaanidest. 

Järgmisel aastal toimub konverents „Põllumajanduse Äriplaan 2019“ 28. novembril 2018.

Konverentsil esinesid: Voore Farm OÜ arengujuht Henrik Klammer, Siidrikoda OÜ juht Sulev Nõmmann, Dava Foods Estonia AS juhatuse liige Vladimir Sapožnin, Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu juhatuse esimees Tanel-Taavi Bulitko, HKScan Estonia AS juhatuse esimees Anne Mere, Saaremere Kala AS juhatuse liige Margus Rebane, Trigon Dairy Farming Estonia AS juhatuse liige Margus Muld, maaeluminister Tarmo Tamm ning Swedbank AS põllumajandussektori juht Brit Padjus. Konverentsipäeva juhtis Aran PM OÜ juht Paavo Otsus.

Täname kõiki esinejaid, osalejaid ja konverentsi toetajaid: Dimedium AS, Agroekspert OÜ, Timber AS, Nurmiko AS ja Ledshop OÜ.

Põllumajanduse Äriplaan 2018
Foto: Aare Hindremäe
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960