Suur fotogalerii: Põllumajanduse Äriplaani konverents Tartus

Suur fotogalerii: Põllumajanduse Äriplaani konvere
Suur fotogalerii: Põllumajanduse Äriplaani konverents Tartus

Eile, 29. novembril, toimus Äripäeva põllumajanduse teemaveebi traditsiooniline tulevikku vaatav konverents „Põllumajanduse Äriplaan 2018“.

Tartus Dorpati hotelli konverentsikeskuses toimuv konverents on omanäoline, sest sõna saavad sektori tipptegijad, kes räägivad oma nägemusest sektori tulevikust, peamistest murekohtadest ning oma ettevõtte põhjal järgmise aasta plaanidest. 

Konverentsil esinesid: Voore Farm OÜ arengujuht Henrik Klammer, Siidrikoda OÜ juht Sulev Nõmmann, Dava Foods Estonia AS juhatuse liige Vladimir Sapožnin, Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu juhatuse esimees Tanel-Taavi Bulitko, HKScan Estonia AS juhatuse esimees Anne Mere, Saaremere Kala AS juhatuse liige Margus Rebane, Trigon Dairy Farming Estonia AS juhatuse liige Margus Muld, maaeluminister Tarmo Tamm ning Swedbank AS põllumajandussektori juht Brit Padjus. Konverentsipäeva juhtis Aran PM OÜ juht Paavo Otsus.

Täname kõiki esinejaid, osalejaid ja konverentsi toetajaid: Dimedium AS, Agroekspert OÜ, Timber AS, Nurmiko AS ja Ledshop OÜ.

Galerii

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

LAANEKURU OÜ otsib sihikindlat TEGEVJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

15. aprill 2019

Uudised