Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 16. veebruar 2018

Scandagra Tartu kauplus kolis

Scandagra Tartu kauplus kolis
Autor: Äripäev AS
15. veebruarist leiab Scandagra Tartus asuva põllumajanduskaupade kaupluse uuelt aadressilt - Turu tänav 34/1, Tartu 50104.

Lahtiolekuajad ning muud kontaktandmed ei ole muutunud ning on leitavad ettevõtte kodulehelt.

Scandagra Eesti AS on põllumajandussaadusi töötlev ja turustav ettevõte, mille peamised üksused asuvad Viljandis, Elvas, Näpil, Keilas ja Laupal.

Alates 15. veebruarist ootab Tartu kauplus oma endisi, praegusi ja tulevasi ostjaid uuel aadressil: Turu tänav 34/1, Ropka linnaosa. Uued kaupluseruumid on avarad, meeldivat ostukeskkonda pakkuvad nii põllumehele, koduloomapidajale ning hobiaednikule.

Loomasöödaga varustab kauplust põhiliselt Scandagra, samas tarnitakse söötasid ka mujalt.  25-aastase kogemusega kodumaise söödatootja söödad valmivad Eestimaa loomade vajadustest lähtuvalt. Neljasajal ruutmeetril saab ostja valida mitmetuhandelise kaubanimetuse seast talle vajaliku farmitarviku või loomasööda. Mida parajasti kohapealt võtta pole, seda saab alati tellida. 

Scandagra Eesti AS on Scandagra Group AB tütarettevõte Eestis. Scandagra Eesti AS tegeleb loomasööda tootmise ja müügiga, väetiste ja taimekaitsevahendite ostmise ja müügiga, teravilja, rapsi, seemnete ja silo tarvikute ostmise ja müügiga, põllumajandustarvikute hulgi- ja jaekaubandusega. Scandagra kauplusteketti kuulub 6 poodi ning töötab ka e-pood.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751