Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 16. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Scandagra Tartu kauplus kolis

Scandagra Tartu kauplus kolis
Foto: Äripäev AS
15. veebruarist leiab Scandagra Tartus asuva põllumajanduskaupade kaupluse uuelt aadressilt - Turu tänav 34/1, Tartu 50104.

Lahtiolekuajad ning muud kontaktandmed ei ole muutunud ning on leitavad ettevõtte kodulehelt.

Scandagra Eesti AS on põllumajandussaadusi töötlev ja turustav ettevõte, mille peamised üksused asuvad Viljandis, Elvas, Näpil, Keilas ja Laupal.

Alates 15. veebruarist ootab Tartu kauplus oma endisi, praegusi ja tulevasi ostjaid uuel aadressil: Turu tänav 34/1, Ropka linnaosa. Uued kaupluseruumid on avarad, meeldivat ostukeskkonda pakkuvad nii põllumehele, koduloomapidajale ning hobiaednikule.

Loomasöödaga varustab kauplust põhiliselt Scandagra, samas tarnitakse söötasid ka mujalt.  25-aastase kogemusega kodumaise söödatootja söödad valmivad Eestimaa loomade vajadustest lähtuvalt. Neljasajal ruutmeetril saab ostja valida mitmetuhandelise kaubanimetuse seast talle vajaliku farmitarviku või loomasööda. Mida parajasti kohapealt võtta pole, seda saab alati tellida. 

Scandagra Eesti AS on Scandagra Group AB tütarettevõte Eestis. Scandagra Eesti AS tegeleb loomasööda tootmise ja müügiga, väetiste ja taimekaitsevahendite ostmise ja müügiga, teravilja, rapsi, seemnete ja silo tarvikute ostmise ja müügiga, põllumajandustarvikute hulgi- ja jaekaubandusega. Scandagra kauplusteketti kuulub 6 poodi ning töötab ka e-pood.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960