Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 26. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maaülikool kutsub konverentsile AGRONOOMIA 2018

Maaülikool kutsub konverentsile AGRONOOMIA 2018
Foto: Postimees/Scanpix
Konverentsi eesmärgiks on kokku tuua taimekasvatajad, nõustajad, põllumajanduspoliitika kujundajad ja taimekasvatusteadlased, et arutleda taimekasvatuse tuleviku võimaluste ja väljakutsete üle, pannes samal ajal tähele viimase 100 aasta arenguid.

Teaduslik-praktiline konverents „Agronoomia 2018" toimub 14. märtsil Tartus Eesti Maaülikooli peahoone aulas (Kreutzwaldi 1a Tartu)..

Konverents on osavõtjatele tasuta. Vajalik on eelnev registreerumine veebivormi vahendusel

Programm:

9.15 Registreerimine, tervituskohv10.00 Avasõnad10.15 Eesti 100: taimekasvatuse sajand – Rein Lillak (Eesti Maaülikool)10.45 Taimekasvatuse tulevikust – Illar Lemetti (Eesti Maaeluministeerium)11.15 Globaalsetes keskkonnamuutustes peituvad võimalused Eesti põllukultuuridele? – Evelin Loit (Eesti Maaülikool)11.45 Kuidas kliima taime haavab? - Eha Kruus (Eesti Maaülikool)12.00 Tuleviku toit mineviku viljadest – Külli Annamaa (Eesti Taimekasvatuse Instituut)12.10 Stendiettekanded ja lõunapaus13.00 Otsekülvi mõju mullaomadustele ja keskkonnaseisundile - Elsa Putku (Põllumajandusuuringute keskus)13.30 Põllukultuuride madal kasvuressursside kasutamise efektiivsus: põhjused, uue põlvkonna diagnostika ja lahendused – Tiina Tosens (Eesti Maaülikool)14.00 Odra põlde kahjustav Ramulari collo-cygni on Eestis kohastunud – Andres Mäe (Eesti Taimekasvatuse Instituut)14.15 Kohvipaus14.45 Vahekultuuri rullimise tehnoloogia kasutamine köögiviljakasvatuses - Kalvi Tamm (Eesti Taimekasvatuse Instituut)15.00 Põllumajandusteenused, kellele ja miks? – Henrik Klammer (Voore Farm OÜ)15.20 Põllumehe mõtisklus – Margus Muld, Aasta Põllumees 2017 (Trigon Dairy Farming Estonia AS)15.40 Arutelu16.00 LõpetamineAgronoomia 2018 konverentsi korraldab Eesti Maaülikooli Põllumajandus- ja keskkonnainstituut koostöös Eesti Taimekasvatuse Instituudiga. Konverentsi rahastab "Teadmussiirde pikaajaline programm taimekasvatuse tegevusvaldkonnas"Rohkem infot: Taimekasvatuse ja taimebioloogia õppetooli vanemteadur Evelin Loit, [email protected]; tel. 59125549

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960