Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 29. märts 2018

Uus Äripäeva raadios: Kasvupinnas alustab

Uut saatesarja hakkab juhtima Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse liige Vahur Tõnissoo
Autor: Meelika Sander-Sõrmus
Täna on Äripäeva raadio põllumajanduse lainel – kell 15.00 algab põllumajandussaade „Kasvupinnas“. Põllundusse süviti minevast saatest saab lisaks põllumehe muredele kuulda ka viimastest uuendustest tehnika ja toodete vallast ning tähtsamatest uudistest põllumajanduses.

Saadet juhib Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse liige Vahur Tõnissoo. Esimeses saates on luubi all piimandus – sektor on seda räsinud kriisidest välja tulnud, piima hind on selline, mis lubab tootjal investeerida ning hoogsalt kerkivad uued farmikompleksid.

Saates arutleb Vahur Tõnissoo koos Maaülikooli professori Rando Värnikuga piimanduses toimuvat – miks meil ei ole ühte tugevat piimandusühistut; kui see teha, äkki peaks mõtlema suuremalt ja kaasama ka Läti ja Leedu tootjad; millal valmib esimene ühistuline piimatööstus?

Oma arvamuse ütlevad välja ka praktikud: Saaremaa Piimatööstuse juhatuse esimees Ülo Kivine, Tartu Agro juhataja Aavo Mölder, Kõljala Põllumajanduslik OÜ juht Tõnu Post, Kehtna Mõisa juhatuse liige Märt Riisenberg, Väätsa Agro juht Margus Muld ja E-Piim Tootmine nõukogu esimees Sulev Mölder.

Raadiosaadet saad kuulata Äripäeva raadiost lainepikkusel 92,4 või veebist

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751